Behandeling – Tandartspraktijk Heleen Goedhart – Haarlem

Behandeling

Voorkomen is beter dan genezen!

Het tijdig signaleren van mondproblemen zorgt voor het voorkomen van pijn en kosten van behandelingen. We streven naar een sterke en gezonde mond waarin wij, door uw eigen dagelijkse verzorging, zo min mogelijk hoeven te doen. We nemen de mondverzorging met u door en indien gewenst verwijzen we u naar onze preventie-assistente om de mondhygiëne te verbeteren. Graag zien we u elk half jaar voor een periodieke controle. Tijdens de periodieke controle wordt uw gebit en tandvlees gecontroleerd, tandsteen verwijderd en gepolijst en indien nodig worden er röntgenfoto’s gemaakt.

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreken we met u de behandeling en informeren we u over:

  • De te verwachten resultaten
  • De risico´s van een behandeling
  • Het aantal en duur van de behandeling
  • De kosten van de behandeling.

Voor kleine behandelingen (vullingen, tandvleesbehandeling) maken we direct een vervolgafspraak op korte termijn.

Voor uitgebreide behandelingen (kroon, kunstgebit) krijgt u een begroting mee, dat is standaard voor behandelingen vanaf 150 euro. Indien u akkoord gaat met de begroting belt u ons voor het maken van de vervolgafspraken voor behandeling.

De meest voorkomende behandelingen verrichten we zelf en indien nodig, of op uw verzoek, verwijzen we u door naar een specialist voor aanvullende deskundigheid zoals kaakchirurgie, orthodontie, parodontologie, tandtechniek, implantologie en prothetiek.