Betalen – Tandartspraktijk Heleen Goedhart – Haarlem

Betalen

In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics.

Infomedics biedt indien mogelijk de nota ter vergoeding aan bij uw zorgverzekeraar. Wordt de nota niet of voor een gedeelte door uw zorgverzekeraar vergoed, ontvangt u een digitale nota voor het resterende bedrag op het e-mailadres van u dat bij ons bekend is. U kunt de digitale rekening, na het uitvoeren van een sms-verificatie, voor uw eigen administratie downloaden. Tevens kunt u de nota direct betalen met de beveiligde, ingesloten IDEAL betaalknop. U kunt uiteraard ook de nota voldoen in de internetbankieromgeving van uw bank. Voor meer informatie kunt u kijken op www.infomedics.nl of bellen met 036 20 31 900.

Ontvangt u de nota liever per post? Dat kan uiteraard, informeer onze receptioniste hierover.  Herinneringen en aanmaningen worden sowieso per post verstuurd. U kunt uiteraard te allen tijde uw nota ook direct na uw behandeling betalen aan onze receptiebalie.

Indien u gebruik maakt van een consult tijdens de spoedgevallendienst houdt u er rekening mee dat u na afloop van het consult de rekening direct per pin of contant dient te voldoen.